Κυριακή, Μαρτίου 06, 2005

Λίγα λόγια για να σου κάνουν παρέα αυτές τις μέρες

Κυριακή 06/03/05
  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να χαμογελάσεις, γιατί αυτή είναι μια καλή αρχή για τη μέρα σου. Να θυμάσαι ότι το μοίρασμα της χαράς, είτε είναι σωματική είτε συναισθηματική, ψυχική ή πνευματική, στήνει μια γέφυρα ανάμεσα σ' αυτούς που την μοιράζονται. Αυτή είναι η βάση της κατανόησης ακόμα και αυτών που οι δυο τους δεν μοιράζονται. Επιπλέον, μετριάζει την απειλή των διαφορών τους.

Δευτέρα 07/03/05
  • Το να κάνεις μια δουλειά που πρέπει να γίνεται ξανά και ξανά, σε βοηθάει ν' αναγνωρίσεις τους φυσικούς κύκλους της ανάπτυξης και της παρακμής, της γέννησης και του θανάτου. Έτσι αντιλαμβάνεσαι τη δυναμική του σύμπαντος. "Συνηθισμένη" δουλειά... είναι η δουλειά που βρίσκεται σε αρμονία με την τάξη που αντιλαμβανόμαστε στο φυσικό περιβάλλον.

Τρίτη 08/03/05
  • Τα γεγονότα της ζωής μας ακολουθούν χρονικά το ένα το άλλο, αλλά διαμέσου της σημασίας τους για μας, βρίσκουν τη δική τους τάξη... το ατέλιωτο νήμα της αποκάλυψης.

Τετάρτη 09/03/05

  • Μ' αρέσει να σε σκέφτομαι σαν καλλιτέχνη και πως η ζωή σου είναι το σπουδαιότερο αριστούργημα. Κάθε στιγμή είναι στιγμή δημιουργίας και κάθε στιγμή δημιουργίας έχει μέσα της αμέτρητες δυνατότητες.

Πέμπτη 10/03/05

  • Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Καλά λόγια! Σε ευχαριστώ, καλό ταξίδι το λοιπόν, όλα καλά να τα 'βρεις, και καλή επιστροφή.

Γιάννης

8:47 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home